Az esküvői fotós és a drón együttműködéséből csodás fotók születnek!

2018.09.06

Az esküvői fotók minden szerelmes pár életében meghatározóak. Természetes, hogy a legelőnyösebb fotókat szeretnék viszontlátni, hangulatos, kreatív, egyedi képeket, amiket kitehetnek a közös otthonukban.

A drón egy viszonylag új kelléke az esküvői fotózásoknak, amivel egészen új perspektívából tudja az esküvői fotós elkészíteni a képeket. Mindenképpen érdemes számításba venni, ha a pár szeretne egy különlegesebb, rendhagyóbb fotósorozatot is. Az esküvői fotós egy ilyen fotózáson sem nélkülözheti a szakmai és technikai tudást, hiszen a képek csak úgy sikerülnek, ha a drón felett teljes irányítást gyakorol.  Az eredmény pedig magáért beszél. Ilyenkor az esküvői fotósnak alkalma nyílik a környező tájat, teret is belekomponálni a képekbe, ami lenyűgöző eredményt ígér.

A drónt az esküvői fotós a menyegző eseményeinek dokumentáláshoz is segítségül hívhatja, amivel a magasból készíthet gyönyörű, lélegzetelállító felvételeket. Válasszatok egy igazán különleges megoldást a legszebb pillanatok megörökítéséhez, és keressetek minket bizalommal a részletekért!


kulcsszavak: esküvő fotózás, esküvői fotózás, esküvő fotó, esküvői fotó, esküvő fotós, esküvői fotós, jegyes fotózás, jegyesfotózás, e-session, e-session fotózás, kreatív fotózás, olcsó fotózás, profi fotózás, rendezvény fotós, rendezvény fotózás,, rendezvényfotózás, fotózás Székesfehérvár, fotózás Fehérvár, fotós Székesfehérvár, fotós Fehérvár, drónvideó, drónfotó, drónfotózás, esküvői drónvideó, esküvői drónvideózás, esküvői drónfotó, esküvői drónfotózás

Térkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 135.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 

Skype: AlbaWolfPhoto
Viber: +36 (70) 671 0005
Whatsapp: +36 (70) 671 0005

Fotóstúdió oldalunkat is ajánljuk szeretettel!

Alba wolf csoport