Esküvői fotózás Krisztivel és Janival

2017.08.05

Ajánlásként kaptuk:

"Mi egy esküvőre kértük fel Zsuzsit és Petit, akik a 41 fok ellenére, szorgalmasan sündörögtek körülöttünk és a násznép körül. Rengeteg kiváló minőségi fotó készült, amelyet rövid időn belül megkaptunk. Rugalmasan és jó szolgáltatói hozzáállással azt nézték, hogy Mi számunkra a legjobb, minden kérésünket maradéktalanul teljesítették. :) Nemcsak Mi, hanem a násznép is örömmel tekintette meg az elkészült fotókat, amelyek tükrözik a jó hangulatot, Zsuzsi és Peti tökéletes munkáját! Ők nem sablonos munkát végeznek, nem csak fotóznak, hanem az események részesévé válnak úgy, hogy észre sem vesszük, hogy közben fotóznak Minket.
Minden pillanat meg lett örökítve, még az is, amire már nem is emlékeztünk, így jó volt visszanézni, újra átélni az eseményeket. :) Két szemszögből, két stílusból, a tökéletes fotókért - bemutatjuk Zsuzsit és Petit."

Helyszínek & szolgáltatók:

Polgári szertartás helyszíne: Hiemer-ház, Székesfehérvár

Egyházi szertartás helyszíne: Székesfehérvári Prohászka Ottokár-emléktemplom

Lakodalom helyszíne: Mol Étterem, Székesfehérvár

Kreatív fotózás helyszíne: Brunszvik-kastély, Martonvásárkulcsszavak: esküvő fotózás, esküvői fotózás, esküvő fotó, esküvői fotó, esküvő fotós, esküvői fotós, jegyes fotózás, jegyesfotózás, e-session, e-session fotózás, kreatív fotózás, olcsó fotózás, profi fotózás, rendezvény fotós, rendezvény fotózás,, rendezvényfotózás, fotózás Székesfehérvár, fotózás Fehérvár, fotós Székesfehérvár, fotós Fehérvár, drónvideó, drónfotó, drónfotózás, esküvői drónvideó, esküvői drónvideózás, esküvői drónfotó, esküvői drónfotózás

Kapcsolat

Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 

Skype: AlbaWolfPhoto
Viber: +36 (70) 671 0005
Whatsapp: +36 (70) 671 0005

Fotóstúdió oldalunkat is ajánljuk szeretettel!

Alba wolf csoport