Eszter és Bence esküvői fotózása

2018.06.16

Helyszín 1: Tihany Város Polgármesteri Hivatala

Helyszín 2: Legendás Ház, Tihany

Az évek alatt eltöltött esküvői fotózások során bizony sokszor hiányoljuk az igazi, szemmel látható érzelmeket - melyek hiánya valljuk be, hogy néha teljesen érthető, hiszen a Nagy Nap előtt megannyi nehézségen és feladaton kell túllenni az ifjú párnak, hogy magára az eseményre már szinte elfogy az erő, fáradtak.

Nem volt így ez azonban Eszterék esküvőjén, hiszen ők majd kicsattantak az örömtől és boldogságtól - elég ránézni a képekre.. :)

Külön öröm mind a fiatal Pár, mind számunkra, hogy az esküvőn jelen volt vendégükként barátjuk és főnökük, aki egyben a méltán híres "Péklányleszek" blog boldog tulajdonosa, így az esküvőről blog is készült, melyet ITT tudtok megnézni! Köszönjük szépen, hogy megjelenhettünk oldalatokon!

Az esküvői kreatív fotózást külön napon tartottuk, erről külön blogot olvashattok!

Sok boldogságot!kulcsszavak: fotó, esküvő fotó, esküvői fotó, fotós, esküvő fotós, esküvői fotós, páros fotózás, esküvői páros fotózás, esküvő fotózás, esküvői fotózás, kreatív fotózás, alba wolf, alba wolf photo, alba photo, alba fotó, wolf photo, wolf fotó, esküvői fotózás Székesfehérvár, Fejér megye

Kapcsolat

Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 

Skype: AlbaWolfPhoto
Viber: +36 (70) 671 0005
Whatsapp: +36 (70) 671 0005

Fotóstúdió oldalunkat is ajánljuk szeretettel!

Alba wolf csoport