Ildikó és Péter esküvői fotózása

2018.04.14

Helyszín: Tolna Város Polgármesteri Hivatala

Ildikó és Péter esküvőjüknek polgári szertartás fotózására kértek fel minket, amit a csoportképeken felül kiegészítettünk még egy rögtönzött mini kreatív páros esküvői fotózással is. A szertartás nagyon meghitt és családias légkörben zajlott, ahol gyönyörű kislányuk - megérdemelten - kitüntető figyelmet kapott. 

Sokszor szembesültünk már azzal az évek folyamán, hogy azért nem kérnek tőlünk ajánlatot az esküvőjüknek csak egy kis részének fotózására, mert azt hiszik, hogy mi csak komplett, nagy esküvőket vállalunk. Had nyugtassunk meg mindenkit, hogy ez nem így van :) Amennyiben van rá szabad kapacitásunk, úgy örömmel vállaljuk az esküvői fotózás csak egy kis részét is: legyen szó akár csak szertartás, vagy csak különálló kreatív páros esküvői fotózásról.

Sok boldogságot kívánunk Ildinek és Péternek!kulcsszavak: fotó, esküvő fotó, esküvői fotó, fotós, esküvő fotós, esküvői fotós, páros fotózás, esküvői páros fotózás, esküvő fotózás, esküvői fotózás, kreatív fotózás, alba wolf, alba wolf photo, alba photo, alba fotó, wolf photo, wolf fotó, esküvői fotózás Székesfehérvár, Fejér megye

Kapcsolat

Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 

Skype: AlbaWolfPhoto
Viber: +36 (70) 671 0005
Whatsapp: +36 (70) 671 0005

Fotóstúdió oldalunkat is ajánljuk szeretettel!

Alba wolf csoport