Rólunk

Rólunk


Végy néhány igaz barátot, akik nemcsak lelkes és szorgalmas munkaerők, hanem vérbeli profik és a szakmájuk mesterei, adj hozzá egy adag kreativitást és pozitív energiát – ez az Alba Wolf!

Egy kis garázsbizniszként indultunk, de rendhagyó ötleteinknek és egy szupertitkos összetevőnek hála az elmúlt években egy dinamikusan fejlődő vállalattá nőttük ki magukat. Egy olyan lelkes csapattá, amelynek a jól működő emberi kapcsolatok, az őszinteség és a megbízhatóság a lelke. A megrendelő minden ötletére, a legapróbb rezdülésére is figyelünk, és bármikor a segítségére sietünk: akár egy apróságot kér tőlünk, vagy egy rendkívül komplex kérdés megoldását bízza ránk, akár egy lehetetlen ötlettel áll elő (márpedig tudjuk, hogy ilyen nincs). Büszkék vagyunk a derűs munkahelyi légkörre, munkatársaink kitartására és arra, hogy félszavakból is megértjük egymást. A szakértelem a minimum, mi pedig tudatosan építkezünk. Hisszük, hogy a munkáink sikere önmagáért beszél.

Nálunk minden személyre szabott, nem dolgozunk futószalagon, az egyéni igényekre fókuszálva mindig valami nagyon különlegeset alkotunk.

Bár mindenkinek megvan a szakterülete, és a stylist álmodja meg a lenyűgöző kreációkat, a sminkmester a meseszép szemeket és ajkakat, a hajszobrász az egyedi hajkölteményeket; minden egyes fotózás előtt kupaktanácsot tartunk ügyfeleinkkel és a fényképésszel, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a közös munkából. Nálunk mindenki folyamatosan képzi magát, egymást inspiráljuk, hogy együtt arathassuk le a kemény munka gyümölcsét. Meghitt, szűk körű esküvő vagy fergeteges, hetedhét országra szóló lagzi? Nem a méret a lényeg, hanem a sok ragyogó arc és az önfeledt mosoly, amellyel megajándékozhatunk Benneteket!

Térkép

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 135.
Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám: HU14365412
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 

Skype: AlbaWolfPhoto
Viber: +36 (70) 671 0005
Whatsapp: +36 (70) 671 0005

Fotóstúdió oldalunkat is ajánljuk szeretettel!

Alba wolf csoport