Szolgáltatásaink & áraink


Szolgáltatásaink & áraink

Néhány fontos információ,
amit az áraink előtt OKVETLENÜL tudnotok kell

MEGFELELŐ SZOLGÁLTATÓMindenki életében az egyik legfontosabb pillanat a házasságkötés napja. Ehhez megfelelő szolgáltatókat találni egyáltalán nem egyszerű, hiszen nagyon nehéz eldönteni, hogy mi alapján válasszatok. Megfelelő fotóst választani sem egyszerű feladat, hiszen manapság már mindenki annak hiszi magát. Mi immár több, mint 10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésetekre. Hivatásunk és főállású munkánk a fotózás, nem pedig kiegészítő mellékállás! Számunkra az a legfontosabb, hogy minél inkább megkönnyítsük Számotokra a Nagy Napot - hiszen valljuk be, rengeteg stresszel és idegeskedéssel jár. Őszintén szeretnének a barátaitok és a támaszaitok lenni, hiszen ha el tudjátok engedni magatokat velünk, és örömmel, önfeledten fogadjátok az események sorát - biztos állíthatjuk, hogy azok a képsorok fognak visszaköszönni, amelyekre mindig is vágytatok!

GÉPPARKTrabant vagy Tesla? Mint ahogy mindegyik autó képes eljutni egyik pontról a másikra, ugyanúgy minden fényképezőgép képes arra, hogy fényképet készítsen. Ami egyáltalán nem mindegy, hogy azt milyen minőségben teszi! Szolgáltatóválasztásnál fontos azt is mérlegelni, hogy ki - mivel dolgozik! És itt nem Canon vs. Nikon a kérdés! Bármelyik is legyen, mindkét márka felső kategóriás termékei képesek azt a minőséget hozni, ami egy esküvői fotózásnál elvárható, azonban ezek a termékek - nyilván a minőségükből fakadóan - borzasztóan drágák. Mi kizárólag Canon gépekkel dolgozunk, melyekből csak 1 db váz 1M feletti összeg, és természetesen pót gép is van nálunk. És akkor az objektívekről, memóriakártyákról, vakukról, boxokról, elemekről nem is beszéltünk. Áraink értékelésekor kérjük ezt is vegyétek figyelembe, hiszen a géppark nagy mértékben befolyásolja árainkat és a minőséget.

MAXIMÁLIS FIGYELEMItt ragadjuk meg az alkalmat, hogy egy fontos részletre felhívjuk a figyelmeteket! Tudnotok kell, hogy ha minket választotok esküvői fotósaitoknak, mindketten garantáljuk Nektek, hogy teljes és kizárólagos figyelmünket és türelmünket fogjátok érzékelni a fotózások alkalmával! Minket nem kell arra noszogatni, hogy végezzük a munkánkat és fotózzunk! Nekünk ez a szenvedélyünk és mai napig szeretettel tesszük! Mi nem leszünk ingerlékenyek, türelmetlenek és figyelmetlenek Veletek! Azt is képesek vagyunk megérteni és türelemmel fogadni, ha borul a napirend, vagy ha valami elmarad; hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy nyugodtan, felszabadultan érezzétek magatokat a társaságunkban, így garantálni tudjuk Számotokra a tökéletes, meghitt és egyéniségetekre szabott esküvői fotókat, amiket 20 év múlva is örömmel és szeretettel fogtok majd nézegetni!

Ajánlatkérés

Világméretű járvány közben esküvőt szervezni- és tartani?

IGEN!

MINDEN MEGBECSÜLÉSÜNK ÉS TÁMOGATÁSUNK MOST AZOKÉ A PÁROKÉ, AKIK EBBEN AZ ELHÚZÓDÓ-NEHÉZ HELYZETBEN ESKÜVŐT SZERVEZNEK- ÉS TARTANAK!

Fotó-, drón-, hangulatvideó és live-stream szolgáltatással állunk rendelkezésetekre!

Akár csak 1 órára, akár 2 napra!

Mindenre IS van megoldásunk!

Jelen pillanatban foglalt dátumaink:

(Figyelem, a lista a jelenleg megbeszélés és szerződéskötés alatt álló dátumokat NEM tartalmazza, így ha minket szeretnétek fotósaitoknak, kérjük, hogy jelentkezzetek mielőbb):

- július: 3,9,18,21,30,31

- augusztus: 12,13,14,19,28

- szeptember: 4,11,18,25

- október: 2

- november: 20

Fontos infó, hogy szerződésünk pandémiahelyzetre lett átmódosítva, így az időpontmódosítás díjmentesen jár!

Várjuk megkereséseiteket, elsősorban a lenti mezőket kitöltve! Köszönjük :)

 

Hány fotóst szeretnél?

Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődsz?*


Kreatív fotózás helyszíne

Képek átadása*Alulírott, az alábbi chechbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. Cikk (1) bekezdés b.) pontja, továbbá a 7. Cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kérem Farkas Péter e.v. és Farkasné Fisli Zsuzsanna e.v. válaszüzenetét, hírlevelét, benne híreket újdonságokról, fotózási ötletekről, az Alba Wolf Photo által meghirdetett rendezvényekről, akciókról, hogy semmiről ne maradjak le! Üzenetküldésemmel elfogadom az Adatvédelmi irányelveket!Kapcsolat

Tel.: +36 (70) 671 0005
E-mail: office@albawolf.com
Adószám:
69658091-1-27, 77041012-1-27
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-60108/2012. 

Skype: AlbaWolfPhoto
Viber: +36 (70) 671 0005
Whatsapp: +36 (70) 671 0005