Zsu & Peti

esküvői fotós-videós csapat
- az életre szóló pillanatokért

Olyan szerencsés emberek vagyunk, akiknek szenvedélye a szakmája - több, mint 10 éve dolgozunk fotográfusként és több, mint 250 esküvőn vettünk részt szolgáltatóként, és nem állunk meg ;)

Bármit megteszünk egy jó képért: hegyet - fát -  villanypóznát mászunk ha kell :D  és egyetlen úticél sincs messze, ha a szerelemről van szó, a világ végére is elutazunk - mi garantáltan ott leszünk a délelőtti készülődéstől a kora hajnali "ereszd-el-a hajam" buliig; a kreatív fotózáson pedig minden képzeletedet túlszárnyaljuk!

Óriási tapasztalatunk van minden évszakban és napszakban, legyen szó bármilyen ad-hoc helyzetről, mi fel vagyunk készülve: akár hajnali derengő félhomály, aranyóra, kékóra vagy hajnali éjsötét - tőlünk garantáltan ugyanolyan kiváló minőségű, professzionális képi- és videó felvételt fogsz kézhez kapni, melyeket állandóan nézegeti fogsz!

A címlap stílus nem vágyálom, tőlünk megkaphatod! 

Gratulálunk az esküvőtökhöz és reméljük, hogy hamarosan jelentkeztek!

Nézzétek meg képeinket
>

Miért ajánlanak minket?

- Judit & Máté

Peti

technikai guru és a spontán képek mestere

Sziasztok, Farkas Péter vagyok, és megtiszteltetés számomra, hogy esküvői fotós és videós lehetek. Az esküvők egyedi és szívből jövő pillanatainak megörökítése iránti szenvedéllyel, nagyon büszke vagyok arra, hogy gyönyörű emlékeket teremtek.

Tudom és megértem, hogy minden esküvő egyedi és minden Párnak különleges története van, és az a célom, hogy a lehető leghitelesebb és legigazibb módon megőrizzem ezeket a pillanatokat. 10 év tapasztalattal rendelkezem, mint esküvői fotós és 4 év tapasztalattal, mint esküvői videós. Az őszinte és érzelmes felvételektől a dokumentalista, hosszú videókig, elkötelezett vagyok amellett, hogy időtlen és kivételes élményt nyújtsak minden párnak, akikkel együtt dolgozom.

Dokumentalista stílusban dolgozom, nagyon szeretem az élénk színeket, nem szokványos szögeket és kifejezetten vadászom a nap különböző típusú becsillanásaira. 

Remélem, hogy megismerkedhetek Veletek!

Nézzétek meg highlight videóinkat
>

Miért ajánlanak minket?

- Merci & Marci

Zsu

kreatív beállítások mestere
és a menyasszony legjobb barátnője

Sziasztok, Fisli Zsuzsanna vagyok, elsősorban esküvői fotós, másodsorban sminkes, harmadsorban frizurakészítő és negyedsorban mindentlátó, így a nagy napon vagy bármilyen más fotózáson-videózáson én vagyok az, aki sas szemmel ügyel minden részletre, hogy valóban tökéletes legyen ;) Igazítom a ruhát, nyugtatgatom a menyasszonyt, kedvesen irányítom a "láb alatt" lévő násznépet :D

Petitől eltérően én elsősorban a szívemmel fotózom és nem a szememmel - hogy értsd: 1000%-ban az érzelmekre vagyok fókuszálva. Célom, hogy a pillanatokat úgy őrizzem meg Nektek, hogy az tükrözze a személyiségeteket és a kapcsolatotok esszenciáját.

Annyit mondhatok, ha minket választasz, nem érhet kellemetlen meglepetés! Kellemes viszont annál több, mert Párjaink visszajelzései alapján bátran mondhatom, hogy olyan fotó- és videó anyagot tudunk átadni, melyről kislányként mindig is csak álmodoztál.. (sőt, túl fogjuk azt szárnyallni... ;) )

Szóval, bejelentkezel? :)

Kattintsatok és merüljetek el bőséges csomagkínálatunkban